HomeZavršetak projekta Inkluzijom do zapošljavanja faza IIIVijestiZaželi - faza IIIZavršetak projekta Inkluzijom do zapošljavanja faza III

Završetak projekta Inkluzijom do zapošljavanja faza III

Financiranje projekta

27. 12. 2022. godine potpisan je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. kroz ”Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III” za projekt „Inkluzijom do zapošljavanja- faza III“, kodni broj UP.02.1.16.0054. Projekt smo proveli u partnerstvu s Općinom Kneževi Vinogradi, Hrvatskim zavodom za socijalni rad PU (područni ured) Beli Manastir i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, područna služba Osijek.

Svrha projekta

Svrha projekta bila je osnažiti i unaprijediti radni potencijal ciljne skupine, odnonsno 15 žena u nepovoljnom položaju na tržištu rada, kako bi se ublažile posljedice njihove nezaposlenosti, rizika od siromaštva i socijalne isključenosti te povećati kvalitetu života za 105 krajnjih korisnika (starije osobe, osobe s invaliditetom i osobe u nepovoljnom položaju) s područja općine Kneževi Vinogradi (naselja Kneževi Vinogradi, Suza, Kamenac, Karanac, Zmajevac, Kotlina, Mirkovac).

Ciljevi i očekivani rezultati projekta

Zaposliti 15 pripadnica ciljane skupine teško zapošljivih žena kako bi se ublažile posljedice visoke nezaposlenosti, rizika od siromaštva i socijalne isključenosti. Ujedno pružanjem potpore u kućanstvu potaknuti socijalna uključenost i povećanje kvalitete života 105 krajnjih korisnika, starijih osoba, osoba s invaliditetom i osoba u nepovoljnom položaju.

Ostvareno

Završetak projekta Zaželi faza III u brojkama

Zahvajujemo se partnerima, suradnicima, zaposenicama i korisnicima što su još jednu fazu ovog projekta učinili uspješnom.