HomePrava u sustavu socijalne skrbi – savjetujemoStarimo zajednoVijestiPrava u sustavu socijalne skrbi – savjetujemo

Prava u sustavu socijalne skrbi – savjetujemo

Kneževi Vinogradi, Udruga žena “Izvor” pokreće inicijativu koja će pružiti besplatno savjetovanje o pravima iz sustava socijalne skrbi osaobama starije životne dobi. Ova vrijedna usluga bit će dostupna svakim radnim danom, u radno vrijeme Udruge ( od 7,00 do 14,00), uz prethodnu najavu.

Udruga Žena “Izvor” nudi podršku i informacije o pravima iz sustava socijalne skrbi

Socijalna radnica udruge, Dorotea Jauk, bit će na raspolaganju kako bi pružila podršku, informacije i savjete starijim osobama koje se suočavaju s različitim izazovima u sustavu socijalne skrbi. Bilo da je riječ o poteškoćama s pristupom socijalnim uslugama, nejasnoćama u vezi s pravima ili potrebom za dodatnim informacijama, savjetovanje će omogućiti pojedincima da dobiju potrebnu podršku.

Suočavanje s problemima u sustavu socijalne skrbi može biti izazovno i stresno iskustvo za mnoge. Naša inicijativa ima za cilj pružiti praktičnu podršku i informacije kako bi starije osobe mogle donositi informirane odluke i ostvariti svoja prava.

Savjetovanje će biti prilagođeno individualnim potrebama svake osobe te će se odvijati u diskretnom okruženju, omogućavajući korisnicama da otvoreno razgovaraju o svojim poteškoćama i postave pitanja.

Smatramo da je pristup informacijama i podrška ključna za osnaživanje staijih osoba u našoj zajednici. Kroz našu inicijativu, želimo pružiti korisnicima osjećaj sigurnosti i razumijevanja te im pomoći u ostvarivanju njihovih prava.

Udruga žena Izvor savjetovanje

Kako zakazati termin?

Savjetovanje će biti dostupno uz prethodnu najavu putem telefona ili e-pošte, a trajat će do daljnjeg, uz mogućnost produženja ovisno o potrebama korisnika.

Udruga Žena “Izvor” poziva sve zainteresirane starije osobe koje trebaju podršku i informacije o pravima iz sustava socijalne skrbi da se obrate i zakažu savjetovanje.

Za više informacija i zakazivanje savjetovanja, kontaktirajte Udrugu Žena “Izvor” na broj telefona 031/730-182 ili putem e-pošte na udruga.zena.izvor@gmail.com.

Izbornik

Izrada ove web stranice financirana je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.
Redizajn ove web stranice financirala je Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.