HomeBrošura o socijalnoj uključenosti starijih osoba na mađarskom jezikuIzvor pomoćiVijestiBrošura o socijalnoj uključenosti starijih osoba na mađarskom jeziku

Brošura o socijalnoj uključenosti starijih osoba na mađarskom jeziku

Brošuru koja je nastala u sklopu projekta Izvor pomoći koji financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike u sklopu Poziva za prijavu dvogodišnjih programa usmjerenih unaprjeđenju kvalitete života i zaštiti prava starijih osoba za 2023. i 2024. godinu naša volonterka je prevela na mađarski jezik.

U brošuri smo razmotrili važnost socijalne uključenosti za starije osobe, kao i načine na koje oni mogu poboljšati svoju socijalnu uključenost i uživati u boljem i kvalitetnijem životu u kasnijim godinama.

Dostupna je i tiskana verzija na hrvatskom jeziku, a za vas koji ste informatički vješti i posjetili nas na našim stranicama pripremili smo i digitalnu verziju brošure koja je slobodna za preuzimanje.

Ovaj tekst je prvenstveno namjenjen osobama starije životne dobi i njihovim obiteljima. Ako ste stariji – dobrodošli ste da nam se pridružite, ako ste mladi – pozivamo vas da starije osobe iz svoje okoline potaknete na družnje, primjerenu fizičku aktivnost, kreativno izražavanje i slično.

Brošura o socijalnoj uključenosti starijh osoba HU

Izbornik

Izrada ove web stranice financirana je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.
Redizajn ove web stranice financirala je Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.