HomeUdruga će provoditi novi projekt Izvor pomoćiIzvor pomoćiVijestiUdruga će provoditi novi projekt Izvor pomoći

Udruga će provoditi novi projekt Izvor pomoći

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike sljedeće dvije godine financirat će naš novi projekt Izvor pomoći. Radi se o projektu prijavljenom na poziv organizacijama civilnoga društva usmjerene radu sa starijim osobama da se prijave za financijsku potporu programima unaprjeđenju kvalitete života i zaštiti starijih osoba u lokalnoj zajednici – organiziranje dnevnih aktivnosti i organizaciju prijevoza.

Projektom osiguravamo besplatan prijevoz za 250 osoba starije životne dobi s područja općine Kneževi  Vinogradi te na taj način povećavamo kvalitetu njihova života i zdravlja te ostanka u vlastitim domovima. Prijevozi će se odnose na posjete liječniku, bolnici, drugim institucijama i za potrebe zadovoljavanja drugih nužnih potreba.

Detaljne informacije o načinu uključivanja u projekt možete vidjeti na našem plakatu. Ukratko, ako ste osoba starija od 65 godina s područja općine Kneževi Vinogradi i ne možete si samostalno organizirati prijevoz javite nam se telefonom na 031 730 182 ili nas posjetite na adresi Glavna 78, Kneževi Vinogradi 31309.

Izbornik

Izrada ove web stranice financirana je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.
Redizajn ove web stranice financirala je Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.