Izvor pomoći

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike sljedeće dvije godine financirat će naš novi projekt Izvor pomoći. Radi se o projektu prijavljenom na poziv organizacijama civilnoga društva usmjerene radu sa starijim osobama da se prijave za financijsku potporu programima unaprjeđenju kvalitete života i zaštiti starijih osoba u lokalnoj zajednici – organiziranje dnevnih aktivnosti i organizaciju prijevoza.

Projektom osiguravamo besplatan prijevoz za 250 osoba starije životne dobi s područja općine Kneževi  Vinogradi te na taj način povećavamo kvalitetu njihova života i zdravlja te ostanka u vlastitim domovima. Prijevozi će se odnose na posjete liječniku, bolnici, drugim institucijama i za potrebe zadovoljavanja drugih nužnih potreba.

Detaljne informacije o načinu uključivanja u projekt možete vidjeti na našem plakatu. Ukratko, ako ste osoba starija od 65 godina s područja općine Kneževi Vinogradi i ne možete si samostalno organizirati prijevoz javite nam se telefonom na 031 730 182 ili nas posjetite na adresi Glavna 78, Kneževi Vinogradi 31309.

Izvor pomoći plakat
Izvor pomoći plakat HU