Brošura o socijalnoj uključenosti starijih osoba na mađarskom jeziku

Brošuru koja je nastala u sklopu projekta Izvor pomoći koji financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike u sklopu Poziva za prijavu dvogodišnjih programa usmjerenih unaprjeđenju kvalitete života i zaštiti prava starijih osoba za 2023. i 2024. godinu naša volonterka je prevela na mađarski jezik.

U brošuri smo razmotrili važnost socijalne uključenosti za starije osobe, kao i načine na koje oni mogu poboljšati svoju socijalnu uključenost i uživati u boljem i kvalitetnijem životu u kasnijim godinama.

Dostupna je i tiskana verzija na hrvatskom jeziku, a za vas koji ste informatički vješti i posjetili nas na našim stranicama pripremili smo i digitalnu verziju brošure koja je slobodna za preuzimanje.

Ovaj tekst je prvenstveno namjenjen osobama starije životne dobi i njihovim obiteljima. Ako ste stariji – dobrodošli ste da nam se pridružite, ako ste mladi – pozivamo vas da starije osobe iz svoje okoline potaknete na družnje, primjerenu fizičku aktivnost, kreativno izražavanje i slično.

Brošura o socijalnoj uključenosti starijh osoba HU