HomeUdruga žena „Izvor“ korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društvaVijestiUdruga žena „Izvor“ korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva

Udruga žena „Izvor“ korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva

Od ove 2024. godine naša udruga korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva. Podrška je to kojom se ciljano, na trogodišnji rok, ulaže u organizacijski razvoj i/ili stabilizaciju udruga. To nam omogućava da nastavimo i poboljšamo kvalitetu našeg rada usmjerenog na povećanje kvalitete života u zajednici.

Svrha

Institucionalnom podrškom Nacionalne zaklade financirat će se udio u plaći socijalne radnice i udio u plaći voditeljice ureda. Na taj način osiguravamo stručan kadar te kontinuitet u radu.

Osim toga, Institucionalnom podrškom financiraju se i troškovi obavljanja osnovne djelatnosti, redizajn web stranice te opremanje prostora.

Osiguranjem sredstava za pokriće ovih troškova postići će se više ključnih ciljeva. Prvo, to će stvoriti preduvjete za unaprjeđenje i jačanje organizacije kroz poboljšanje poslovnih procesa i usavršavanje kadrova.

Drugo, osigurana financijska sredstva će omogućiti proširivanje aktivnosti Udruge i implementaciju novih programa usmjerenih na poboljšanje života korisnika.

Treće, i možda najvažnije, osigurana sredstva će doprinijeti jačanju postojećeg tima. To će se postići kroz pružanje kvalitetnih uvjeta rada, poticanje profesionalnog razvoja i izgradnju pozitivne radne atmosfere.

U konačnici, osiguranje financijske stabilnosti će udruzi omogućiti da se transformira u inovativnu i samoodrživu organizaciju. To će dovesti do boljeg i kvalitetnijeg pružanja usluga korisnicima, te jačeg utjecaja na zajednicu.

Zaključak

Ovo je značajan korak naprijed za Udrugu i doprinijeti će našem organizacijskom razvoju.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva